GeneSys™ - online systeem  

download de GeneSys™ flyer...

De beste quadrupool massaspectrometrie- en vacuumtechniek verenigd in een uitvoering op klantspecificatie..

Dit systeem is volledig naar wens samen te stellen, exact afgestemd op uw applicatie. In overleg voorzien we het systeem van de benodigde communicatieprotocollen en/of analoge of digitale I/O's. De GeneSys™ is leverbaar met een ventielenblok tot 100 inlets. (= 100 meetpunten !) Tevens is de GeneSys™ voorzien van volledig automatische zelfstest en calibratie voor kwantitatieve analyse. Ook leverbaar in verrijdbaar kabinet, 19" rack uitvoering, speciaal geprepareerde aanhanger, wandkast of geintegreerd in kantoor- of laboratorium meubulair. De GeneSys™ wordt geleverd met geavanceerde windows analysesoftware. Download de productflyer voor de gedetailleerde technische specificaties.

 klik hier voor een impressie van gerealiseerde uitvoeringen...

 klik hier voor een impressie van de mogelijkheden van de analysesoftware...

  EcoSys™ - portable systeem

download de EcoSys™ flyer...

Dit systeem is een resultaat van onze ervaring in massaspectrometrie. Het heeft de kracht van een 19" rack laboratoriumsysteem en de handelbaarheid van een koffer voor meten in het veld.

De EcoSys™ is handelbaar door één persoon. De configuratie en indeling van de zeer robuuste koffers zijn flexibel en aanpasbaar aan uw wensen. De EcoSys™ is leverbaar met een modemlink voor bediening op afstand via de telefoonlijn, een GPS ontvanger voor plaatsbepaling en bijvoorbeeld een watersampler voor (afval)wateranalyse toepassingen. De voedingsvoorziening is tevens aanpasbaar aan uw behoefte; 230VAC, 24VDC of 12VDC via de autoaccu. Download de productflyer voor de gedetailleerde technische specificaties.

 klik hier voor een impressie van de EcoSys™ in het veld...

 klik hier voor een impressie van de mogelijkheden van de analysesoftware...

  LeakSys™ - lektest systeem                                                                                                                              

download de LeakSys™ flyer ...

Binnen enkele ogenblikken test u uw koeling- en airconditioningsapparatuur nauwkeurig op lekdichtheid. (Helium, Freon en andere koelmiddelen) De LeakSys is een robuust ontwerp voor gebruik in fabriekshallen.

De LeakSys™ is speciaal ontworpen voor CFC's en gassen tot 10-1scc/s of 0.01g/yr. De LeakSys™ is voorzien van een zeer robuuste probe met 3 gevoeligheidsniveau's en is gemakkelijk te bedienen; een groot duidelijk display, simpele drukknopbediening en alarmsignalering middels geluid. Een gemiddeld lek geeft binnen anderhalve seconde een full-scale alarm. Geen vals alarm door beproefde massaspectrometrie technologie.

Indien nodig voorziet het product in auto-calibratie. De LeakSys™ is hardwarematig voorgeprogrammeerd op 9 gassen en 1 door de gebruiker in te stellen gas. Om tegemoet te komen aan ISO eisen kunt u direct uw serienummers ingeven in de software en een foutrapport schrijven. U kunt de gelogde data exporteren en verwerken in nagenoeg elk spreadsheetprogramma.

  MiniTorr 2™ - systeemintegratie                                                                                                                       

download de MiniTorr 2™ flyer...
MiniTorr 2™ maatvoering...

De Minitorr 2™ is de nieuwe generatie 'Smart Head' QMS : "Smarter than the average Smart Head... " De Minitorr 2™ meet afhankelijk van de ingestelde analysemodus vele malen, tot 100x sneller dan de huidige generatie SmartHead QMS systemen.

De huidige generatie Smart Head's blijken niet ongevoelig voor straling, EMI en temperatuur gevoelige toepassingsgebieden. De nieuwe generatie Smart Head's; MiniTorr 2™ komt hierin tegemoet. De MiniTorr2™ is niet allen het ideale product voor uw systeem integratie, maar staat ook aan de basis van al onze upgrades van huidige oudere massaspectra systemen. Speciaal voor deze nieuwe hardware is ook een nieuwe softwaretool geschreven met een hoog gebruiksgemak, genaamd; TheRGA™. In de vernieuwde userinterface is het mogelijk uw parametersettings te veranderen terwijl de meting gewoon doorloopt. Tevens is de TheRGA™ software uitgerust met vernieuwde multi-channel (alarm) monitoring. Qua verdere mogelijkheden en functionaliteit is de TheRGA™ software vergelijkbaar met de normale analysesoftware.

   klik hier voor een impressie van de analysemogelijkheden van de software...

  klik hier voor een impressie van de vernieuwde TheRGA™ user interface...